Category Archive: Baker di Seoul

Taska Nufayl di Bogwang


Alhamdulillah. Dah hampir sebulan lepas hantar Nufayl ke taska. Namanya Sol Orinijib. Dekat je dengan rumah. Masa mula2 dulu, kitorang bercadang nak hantar die ke taska sebab kesian, rumah sempit dan kalau ke… Continue reading

Cuti terpenting di Korea yang orang Malaysia perlu tahu…


Tu dia, tajuk bukan main suspen. Bukan apa, sangat penting untuk orang kita tahu untuk percutian yang menggembirakan… Ramai tahu yang orang Korea terkenal dengan sikap diorang yang workaholic ni. Memang betul, orang… Continue reading

Ini saya…


Assalamualaikum semua. Mula-mula sebelum tulis panjang2 kenalah perkenalkan diri dulukan? Masa raya lepas, dah mintak dekat along untuk pakai blog die memandangkan blog die dah bersawang gara2 kena tulis thesis PhD die. (Along=Firuz… Continue reading